Hvordan renser vi?

Sådan renser vi

Vi renser i Perklor da det ganske enkelt er der, man opnår den bedste renseeffekt. Vi har mange års god erfaring med netop denne metode, og er derfor også denne metode vi anbefaler. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi vil rense dit tøj, så kom endelig forbi i Brøndby eller hos vores andre renserier i Vordingborg og Næstved.

Sådan vasker vi

Vi vasker traditionelt med neutralt vaskepulver uden parfume. Vi mener ikke, der er nogen grund til at anvende allergifremkaldende midler, og vi tager derfor også hensyn til dem, der netop ikke tåler dette.

Vi har forskellige størrelse vaskemaskiner, så vi kan imødekomme ethvert ønske.

Vådrens

Vi har også mulighed for at tilbyde vådrens.

Dette er en avanceret form for vask med specielle tilpassede programmer. Metoden bruges primært som supplement i vores produktion. Det er især en fordel ved vanskelige beklædningsdele.

Vi passer på miljøet

Hos Holmgård Rens & Vask værner vi om miljøet og overholder selvfølgelig alle krav og regler jævnfør renseribekendtgørelsen.

Det betyder blandt andet at, alt renseaffald bortskaffes via kommunekemi.

I Brøndby er vi underlagt de strengeste krav, da vi ligger i beboelsesejendomme. Alle regler og love overholdes – hvis du har nogen spørgsmål til dette, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende rens?

Vi står til rådighed med vejledning og svar på spørgsmål vedrørende rens og vask