Rensning frem for vask

Mange fordele ved rensning
Der er mange fordele ved at rense tøjet frem for at vaske det. Hvis du har købt dyrt og nydeligt tøj, er det meget ærgerligt, hvis det krymper. Hvis du sender tøjet til rensning, får du tøjet tilbage i perfekt stand. Pressefolderne sidder perfekt på bukserne, skjorterne er strøget og jakken er i den smukkeste stand. Du vil ikke fortryde, at du valgte at få tøjet renset hos os.

Maskinvask slider meget på tøjet
Pas på med at vaske dit fine tøj i vaskemaskinen. Du risikerer at ødelægge dit tøj. Ved rensning af tøj, bevarer tøjet sin oprindelige størrelse og holder kvaliteten. Vask af tøj i vaskemaskine slider meget på tøjet. Vand er nemlig hårdt for tøjets holdbarhed. Hvis du gerne vil bevare dit tøj pænt og nyt af udseende i mange år, anbefaler vi derfor, at du sender tøjet til rensning.

Tekstiler, der ikke tåler vask
Nogle typer tekstiler kan slet ikke tåle at blive vasket. Hvis du gerne vil holde gardiner eller ægte tæpper rene, skal du sende dem til rensning. Tøj, der er lavet af uld eller silke har også bedst af at blive renset. Hvis du er i tvivl om, hvad du bør få renset, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Holmgård Rens og Vask har afdelinger i Vordingborg, Brøndby og Næstved og du kan finde vore kontaktoplysninger her.

Vi tilbyder
* Alt i rens og vask

* Rens og opbevaring af skind og pelse. I samarbejde med Danmarks bedste inden for deres felt.

* Vask af tæpper, hynder, markiser, sejl, telte, bådpresenninger etc. I samarbejde med Danmarks bedste inden for deres felt.

* Skrædderservice. Vores dygtige, uddannede dameskrædder klarer stort som småt. Alt lige fra oplægninger, udskiftning af lynlåse til deciderede omforandringer.

 

Home » Vi tilbyder