God ide at vælge rens fremfor vask

Vores erfaring siger, at der er enormt mange fordele ved at vælge at få sit tøj renset fremfor selv at køre en maskinvask derhjemme.

Hvis du har købt dyrt, nyt og nydeligt tøj. Så er det rigtig ærgerligt, hvis det pludselig krymper efter en tur i maskinen.

Vælger du i stedet at sende tøjet til rensning, kan du være forvisset om, at du får tøjet tilbage i perfekt stand. Pressefolderne sidder perfekt på bukserne, skjorterne er strøget og jakken er i den smukkeste stand.

Vi tilbyder derfor vores kunder:

  • Alt i rens og vask
  • Rens og opbevaring af skind og pelse
  • Vask af tæpper, hynder, markiser, sejl, telte, båd-presenninger etc.
  • Skrædderservice: Alt lige fra oplægninger, udskiftning af lynlåse til deciderede forandringer

Maskinvasken slider på tøjet

Det er altid en god ide at være forsigtig med at vaske dit tøj i vaskemaskinen. Er tøjet meget delikat eller tåler det ikke meget varme? Så kan du nemt risikere at ødelægge tøjet, ved den forkerte vask.

Ved rensning af tøj bevarer tøjet sin oprindelige størrelse og holder kvaliteten. Vask af tøj i vaskemaskine slider meget på tøjet. Vand er nemlig hårdt for tøjets holdbarhed.

Hvis du gerne vil bevare dit tøj pænt og nyt af udseende i mange år, anbefaler vi derfor, at du sender tøjet til rensning.

Hvilke tekstiler kan ikke tåle at blive vasket?

Det er godt at være opmærksom på, at det faktisk ikke er alle typer af tekstiler, der kan tåle at blive vasket.

Dine gardiner og ægte tæpper for eksempel vil have meget bedre af at blive sendt til rens hos et professionelt renseri. Det samme gælder tøj, der er lavet af uld og silke.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bør få renset, og hvad du selv kan klare, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne videre.

Holmgård Rens og Vask har afdelinger her i Vordingborg, Brøndby og  Næstved.

Hjem » Vi tilbyder