Renseri & vaskeri i Brøndby

Holmgård Renseri klarer alt slags rense- & vasketøj i Brøndby

Siden 1998 har Holmgård Rens & Vask i Brøndby været vestegnens pålidelige renseri. Vi klarer alt slags rense- og vasketøj. Der er intet, vi ikke kan hjælpe vores kunder med.

Som renseri og vaskeri i Brøndby går vi op i at kunne give vores kunder gode, konkurrencedygtige priser. Men med en kvalitet der bestemt ikke går på kompromis. Så skal du have renset brudekjolen, vasket og strøget dine skjorter eller er det i stedet sengetøjet, der trænger til at blive vasket.

Så kan vi hjælpe dig hos Holmgård Rens & Vask i Brøndby

Vælg vores renseri i Brøndby & slip bekymringerne

Har du en travlt og pakket hverdag? Så kan det være meget stressende også at skulle sørge for tøjet er vasket og nystrøget. Måske du har overvejet at få det gjort ude før, men endt med at lade være, fordi du tænkte det var dyrt og besværligt?

Det er det ikke!

Når du vælger at bruge Holmgård Rens & Vask i Brøndby, så behøver du ikke et abonnement eller have andre unødvendige udgifter. Hos os betaler du kun for det, som du rent faktisk får.

Få et godt tilbud på dit rensetøj

Vi har altid mulighed for at kunne give dig et godt tilbud på rens og vask af skjorter samt rens og vask af dyner. Det betyder, at vi f.eks. for kun 95 kroner kan få vasket og strøget frem skjorter på én gang. Så har du tøj til hele ugen på kontoret.

Ønsker du at vide mere om, hvad disse tilbud indebærer, og om det kan give mening for dig? Så kan du blot klikke dig ind på en af boksene herunder.

Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os eller komme ned forbi vores renseri i Brøndby.

renseri i brøndby
renseri brøndby
renseri og vaskeri i brøndby

Har du spørgsmål vedrørende rens?

Vi står til rådighed med vejledning og svar på spørgsmål vedrørende rens og vask