Renseri & vaskeri i Næstved​

Overlad trygt tøjet til Holmgård Rens & Vask i Næstved

​Holmgård Rens & Vask i Næstved har været i renseribranchen i mere end 50 år. Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at få klaret alt slags rense-og vasketøj, og det sætter vi stadig en stor ære i i dag.

Vi kan tilbyde at rense samt vaske alt slags tøj samt tekstiler. Du behøver derfor ikke lede længe, hvis du bor i nærheden af Næstved.

Som renseri og vaskeri i Næstved går vi meget op i altid at kunne give vores kunder gode, konkurrencedygtige priser. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi renser skånsomt din brudekjole,  stryger dine skjorter samt vasker og ruller dine duge.

Brug vores renseri i Næstved & slip bekymringerne

Er ugerne ofte alt for korte med en overflod af opgaver, huskelister og gøremål, der skal håndteres? Uanset om din travlhed primært skyldes arbejde eller kræver ekstra opmærksomhed derhjemme, kan den store bunke vasketøj i kurven virke som en uoverstigelig udfordring.

Har du nogensinde overvejet at outsource tøjvasken til dit nærmeste renseri? Måske har du tidligere skrinlagt tanken, fordi du frygtede, det ville være for dyrt eller for besværligt.

Ingen grund til bekymring! Det er hverken dyrt eller besværligt. Tværtimod!

Når du beslutter dig for at benytte Holmgård Rens & Vask i Næstved, behøver du ikke indgå i et abonnement eller pådrage dig unødvendige omkostninger. Hos os betaler du kun for de tjenester, du rent faktisk drager nytte af.

Få et godt tilbud på dit rense- & vasketøj i Næstved

Som tidligere nævnt, ønsker vi at imødekomme vores kunders behov og ønsker, samtidig med at vi tilbyder attraktive priser. Derfor introducerer vi vores skjorteservice til dig, der ofte bærer skjorter og måske ikke altid har tid til at gøre dem klar til den kommende uge. Vi ønsker ikke, at hverdagen skal byde på ekstra stress eller at få dig til at svede over strygebrættet.

Derfor tilbyder vi at vaske fem skjorter for kun 115 kroner. Du behøver kun at bekymre dig om at aflevere dine skjorter og hente dem, når de trænger til det.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores renseri i Næstved.

Kontakt os

Kontakt Holmgård Rens & Vask for professionel tekstilpleje

Få dine tekstiler til at skinne som nye igen med Holmgård Rens & Vask! Har du spørgsmål til os om dit rensetøj m.m. kan du kontakte os her.

Professionel tøjpleje - Vælg Holmgård Rens & Vask

 En professionel tøjplejeoplevelse med fokus på kvalitet, pålidelighed og personlig betjening.

Hurtig service, rene resultater

Hurtig og pålidelig tøjrens sikrer, at dit tøj altid er friskt og fejlfrit efter behandlingen.

Skånsom rensning, bløde tekstiler

Skånsom behandling af dine yndlingstekstiler & materialer sikrer, at de bevarer deres oprindelige farve, form og tekstur

Ekspertrådgivning, fejlfri finish

Få råd og vejledning om rens af tøj fra eksperter og opnå en fejlfri finish hver gang. Dit tøj er i trygge hænder hos os.

Mere end et renseri og tøjpleje

Omfattende pleje- og rensningsmuligheder, inklusiv skrædderservice, pletfjernelse mm.

Brøndby

​​Park Allé 284

2605 Brøndby

Telefon: 43 42 27 50

Email: info@rensvask.dk

CVR: 26424305

Vordingborg

​Hovedakslen 8

4760 Vordingborg

Telefon: 55 37 02 74

Email: info@rensvask.dk

CVR: 33953356

Næstved

​Østergade 12

4700 Næstved

Telefon: 55 72 53 60

Email: info@rensvask.dk

CVR: 18605589

CVR-nummer: 26424305