​Rensning af tæpper

Undgå snavs, støv og bakterier i dine tæpper

Et rent hjem er ikke kun en fornøjelse for øjet, det er også afgørende for dig og din families sundhed. Tæpper og andre boligtekstiler samler støv, snavs og bakterier, som kan forårsage sundhedsproblemer og allergiske reaktioner. Derfor er det vigtigt at få renset dem regelmæssigt.

Leder du efter en pålidelig og effektiv løsning til rensning af tæpper? Lad Holmgård Rens & Vask hjælpe dig. Vi tilbyder førsteklasses tæpperensning og rensning af andre boligtekstiler, så dit hjem føles rent og indbydende.

Professionel og skånsom rensning af tæpper

Vi fokuserer altid på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder, der får hjælp til rensning af tæpper. Derfor benytter vi os kun af miljøvenlige rengøringsmidler og metoder, som både skåner klimaet og dit tæppe. Dette forbedrer også holdbarheden af dit tæppe, som ikke lige så hurtigt bliver slidt og trist at se på.

Vi ved, at tæpper kan være dyre investeringer, der kræver den rette pleje for at forlænge levetiden. Derfor tilbyder vi en omfattende rensning af tæpper, der både fjerner snavs og genopfrisker farverne. 

Vi håndterer både almindelig tæpperensning og mere specialiserede opgaver, såsom fjernelse af pletter og lugt.

Vi kan også stå for rensning af andre boligtekstiler, herunder sengetæpper, topmadrasser, møbelbetræk, gardiner og meget andet.​​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tæpperensning

Vil du have et uforpligtende tilbud på rensning af dit tæppe, eller vil du høre mere om vores løsninger, så kontakt os allerede i dag! Vi tager os af alle former for tæpper, herunder ægte tæpper og sikrer dig et professionelt, flot og rent resultat hver eneste gang.

Kontakt os

Kontakt Holmgård Rens & Vask for professionel tekstilpleje

Få dine tekstiler til at skinne som nye igen med Holmgård Rens & Vask! Har du spørgsmål til os om dit rensetøj m.m. kan du kontakte os her.

Professionel tøjpleje - Vælg Holmgård Rens & Vask

 En professionel tøjplejeoplevelse med fokus på kvalitet, pålidelighed og personlig betjening.

Hurtig service, rene resultater

Hurtig og pålidelig tøjrens sikrer, at dit tøj altid er friskt og fejlfrit efter behandlingen.

Skånsom rensning, bløde tekstiler

Skånsom behandling af dine yndlingstekstiler & materialer sikrer, at de bevarer deres oprindelige farve, form og tekstur

Ekspertrådgivning, fejlfri finish

Få råd og vejledning om rens af tøj fra eksperter og opnå en fejlfri finish hver gang. Dit tøj er i trygge hænder hos os.

Mere end et renseri og tøjpleje

Omfattende pleje- og rensningsmuligheder, inklusiv skrædderservice, pletfjernelse mm.

Brøndby

​​Park Allé 284

2605 Brøndby

Telefon: 43 42 27 50

Email: info@rensvask.dk

CVR: 26424305

Vordingborg

​Hovedakslen 8

4760 Vordingborg

Telefon: 55 37 02 74

Email: info@rensvask.dk

CVR: 33953356

Næstved

​Østergade 12

4700 Næstved

Telefon: 55 72 53 60

Email: info@rensvask.dk

CVR: 18605589

CVR-nummer: 26424305