Vaskeri i Næstved. Vi renser også dit tøj

Renseri og vaskeri i Næstved

FERIELUKKET MELLEM JUL OG NYTÅR

Overlad tøjet til Holmgård hvis det skal være rent

Holmgård Rens & Vask har næsten 50 års erfaring i renseribranchen. Vi tilbyder at rense alle slags tøj til gode priser, og vi kan også rense dit tøj. Vi har altid tilbud på vask af skjorter. Få fem skjorter vasket og strøget for kun 95 kr. Det er optimalt for den travle forretningsmand, der ikke har tid og overskud til at vaske tøj efter en lang arbejdsdag. Hent hver uge fem nyvaskede og strøgede skjorter – så har du til hele ugen! Det gøres ikke billigere af nogle af vore konkurrenter.
Hos os behøver du ikke betale abonnementspris for at få tøjet vasket og renset, og du bestemmer 100 % selv, hvornår og hvor ofte du bruger os. Det bliver ikke nemmere!
Et godt klassisk renseri kan naturligvis både rense, vaske, stryge og reparere tøjet. Med rensning af tøjet holder tøjet meget længere, idet rensning er meget mere skånsomt for tøjet. Giv dit dyreste tøj et længere liv: send det på renseri. Det er en god investering og samtidig får du tid, som du kan bruge på noget, der er en del sjovere end at vaske tøj.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 55 72 53 60

 

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

skjorte
dyne
kontakt